Menu
Cum se pot preveni bolile cu ajutorul ozonului?

Cum se pot preveni bolile cu a…

Celulele umane funcțio...

Istoria ozonului medical

Istoria ozonului medical

Ozonul a fost descoper...

Boala Lyme și cum mă pot proteja de capușe

Boala Lyme și cum mă pot prote…

Boala Lyme nu este transm...

15 Beneficii ne1tiute ale uleiului de nuci presat la rece

15 Beneficii ne1tiute ale ulei…

Uleiul de nuci presat ...

Cum este evitat sistemul imunitar de catre tumorile ovariene

Cum este evitat sistemul imuni…

In ultimele cercetari s-a...

Antioxidantii

Antioxidantii

Alimentele precum fructel...

Celulele stem - controverse in terapie

Celulele stem - controverse in…

Celulele stem sunt celule...

Ce sunt uleiurile esențiale

Ce sunt uleiurile esențiale

Uleiurile esențiale su...

Cum vorbesc cu copiii despre divort?

Cum vorbesc cu copiii despre d…

De parca divortul in sine...

Cum se cariaza dintii? Cariile dentare

Cum se cariaza dintii? Cariile…

Ai nevoie de mancare, dar...

Vitamina E si inflamatiile cronice

Vitamina E si inflamatiile cro…

Avand in vedere ca jumata...

Prev Next

Cancerul

Monsanto atentează la sănătatea și siguranța feminină! Substanțe cancerigene găsite în tampoane și produsele de igienă feminină.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Un studiu recent, absolut șocant realizat în Argentina a dezvăluit faptul că peste 85% din produsele de igienă feminină conțin glifosat (un compus sintetic care este un ierbicid sistemic neselectiv, deosebit de eficace împotriva buruienilor perene). Glifosatul este un ingredient principal în ierbicidele Monsanto și aceste descoperiri aduc îngrijorarea la cote alarmante având în vedere ca Organzația Mondială a Sănătății a declarat glifosatul ca fiind potențial cancerigen.

Produsele de igienă feminine nu au fost singurele produse care au fost gasite conținând această toxină mortală, ci și majoritatea pansamentelor sterile, a dischetelor demachiante și a bețișoarelor igienice care conțin bumbac

Una dintre curele pentru cancer ascunsă de public încă din 1923! Alcalinizarea corpului!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Deși această descoperire datează încă din anul 1923, ea a fost tinută departe de ochii publicului de către industria farmaceutică și cea alimentară. Omul de știință german, Otto Heinrich Warburg, care a făcut acestă descoperire a primit pentru aceasta premiul Nobel

El explica că principala cauză în apariția cancerului este stilul de viață în care oamenii consumă în principal mâncare acidă și nu depun efort fizic, iar corpul începe să creeze un mediu acid în care celulele devin din ce în ce mai acide si toxice, reducându-se astfel nivelul de oxigen.

Folosirea telefonului mobil mareste riscul unei tumori cerebrale? Adevarat sau fals?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (14 Votes)

In afara faptului ca telefoanele mobile sunt o amenintare pentru condusul masinii in siguranta au fost si sunt un subiect controversat in legatura cu incidenta tumorilor celebrale. Totusi de unde a aparut aceasta ingrijorare?


Telefoanele celulare folosesc unde radio pentru a transmite informatia intre persoanele angajate intr-o convorbire.  Frecventa acestor unde variaza intre 850-1900 megahertzi (MHz), valori care se afla undeva intre frecventele folosite de statiile radio FM si cele ale cuptoarelor cu microunde. Cu cat frecventele sunt mai inalte, cu atat energia continuta in unde este mai mare.

Se stie faptul ca nivelul mare de energie poate incalzi tesuturile vii suficient cat sa poata cauza probleme, dar energia generata de telefoanele mobile este atat de mica incat cercetatorii sunt convinsi de faptul ca nu este suficienta pentru a cauza vatamarea utilizatorilor umani.

Testul Papanicolau (testul pentru depistarea cancerului cervical)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.81 (21 Votes)
Ce este testul Papanicolau sau testul PPV?
Testul Papanicolau este un test care se face pentru a detecta celulele care pot evolua in cancer cervical, cervix care este partea din uter care face conexiunea cu vaginul. Testul releva de asemenea existenta unor infectii si a celulelor cervicale anormale. De la introducerea acestui test in anii 1940 de catre George Papanicolau (caruia ii si poarta numele)acesta a devenit cel mai de succes mod de depistare a celulelor canceroase care a fost inventat. Acest test simplu a redus cu 70% procentul femeilor predispuse sa faca cancer.

Cat de des ar trebui sa-mi refac testul Papanicolau?
Ar trebui sa te preocupe efectuarea acestui test la cel tarziu 3 ani dupa ce ai devenit activa din punct de vedere sexual sau prima data la 21 de ani. Acest test este recomandat a fi efectuat o data la 3 ani, dar noile reglementari propun efectuarea acestuia o data la 1 an sau 2 pentru femeile sub 30 de ani si o data la 2 sau 3 ani pentru femeile peste 30 de ani. Totusi daca indeplinesti unul din criteriile urmatoare ar trebui sa efectuezii testul Papanicolau anual:

Stadiile si tratamentul cancerului ovarian

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (24 Votes)

Pentru a beneficia de cel mai bun tratament medicul va trebui sa stie exact tipul si in ce stadiu se incadreaza tumoarea. Stadiul tumorii este stabilit in functie de invadarea existenta sau nu a tesuturilor invecinate ei, daca cancerul s-a imprastiat si daca da, in ce parti ale corpului.

De obicei este necesara asteptarea interventiei chirurgicale pentru a incadra tumoarea intr-un anumit stadiu. Chirurgii vor preleva diverse mostre de tesut din pelvis si abdomen pentru a cauta celule canceroase.

Iata cateva teste pe care medicul vi le va face pentru a verifica daca cancerul s-a raspandit:

Sănătatea ta

Probleme de sănătate

Metode alternative

Actual

Despre noi

Partenerii noștri