Menu
Cum se pot preveni bolile cu ajutorul ozonului?

Cum se pot preveni bolile cu a…

Celulele umane funcțio...

Istoria ozonului medical

Istoria ozonului medical

Ozonul a fost descoper...

Boala Lyme și cum mă pot proteja de capușe

Boala Lyme și cum mă pot prote…

Boala Lyme nu este transm...

15 Beneficii ne1tiute ale uleiului de nuci presat la rece

15 Beneficii ne1tiute ale ulei…

Uleiul de nuci presat ...

Cum este evitat sistemul imunitar de catre tumorile ovariene

Cum este evitat sistemul imuni…

In ultimele cercetari s-a...

Antioxidantii

Antioxidantii

Alimentele precum fructel...

Celulele stem - controverse in terapie

Celulele stem - controverse in…

Celulele stem sunt celule...

Ce sunt uleiurile esențiale

Ce sunt uleiurile esențiale

Uleiurile esențiale su...

Cum vorbesc cu copiii despre divort?

Cum vorbesc cu copiii despre d…

De parca divortul in sine...

Cum se cariaza dintii? Cariile dentare

Cum se cariaza dintii? Cariile…

Ai nevoie de mancare, dar...

Vitamina E si inflamatiile cronice

Vitamina E si inflamatiile cro…

Avand in vedere ca jumata...

Prev Next

Monsanto atentează la sănătatea și siguranța feminină! Substanțe cancerigene găsite în tampoane și produsele de igienă feminină.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Un studiu recent, absolut șocant realizat în Argentina a dezvăluit faptul că peste 85% din produsele de igienă feminină conțin glifosat (un compus sintetic care este un ierbicid sistemic neselectiv, deosebit de eficace împotriva buruienilor perene). Glifosatul este un ingredient principal în ierbicidele Monsanto și aceste descoperiri aduc îngrijorarea la cote alarmante având în vedere ca Organzația Mondială a Sănătății a declarat glifosatul ca fiind potențial cancerigen.

Produsele de igienă feminine nu au fost singurele produse care au fost gasite conținând această toxină mortală, ci și majoritatea pansamentelor sterile, a dischetelor demachiante și a bețișoarelor igienice care conțin bumbac

Cercetarea a fost condusă de o echipă multidisciplinară de la Universitatea Națională din La Plata și a fost prezentată la Congresul Medicilor din Argentina.

Studiul a confirmat că în mostrele de produse de igienă feminine luate de la farmaciile și supermarket-urile din zona La Plata au fost identificate: glifosat (în cazul a 85% dintre produse) și AMPA (metabolit sau derivat al glifosat-ului, în 62% dintre produse).

"Aproape 100% din bumbacul produs în Argentina este transgenic și ierbicidul conținând glifosat este aplicat în timp ce coconul de bumbac este deschis."

Noi teste pentru descoperirea altor ierbicide în produsele de igienă

Câțiva dintre cercetătorii implicați în studiu au dezvăluit că au fost efectiv șocați de rezultate. Focusul lor a fost mereu asupra prezenței glifosat-ului în produsele alimentare și ei nu au luat în calcul că produsele folosite în centrele de sănătate, spitale și în igiena personală ar putea fi contaminate cu produse carcinogene. Semnatarii studiului cer atenția mărită și un răspuns și o acțiune imediate din partea responsabililor din sănătate.

Nu este de neglijat faptul că un astfel de studiu nu va putea fi niciodată realizat in USA atâta vreme cât în cadrul universităților exista persoane infiltrate care sprijină și sunt mituite de Monsanto. Profesorul Kevin Folta de la Universitatea din Florida (un susținător public al produselor modificate genetic) a fost recent discreditat când a fost prins luând mită de la unul dintre giganții bio-tech.

Bumbacul modificat genetic cauzează boli si moartea animalelor 

Există încă din anul 2005 dovezi că în India, în special în regiunile Andhra Pradesh, Haryana, Karnataka and Maharashtra ciobanii si fermierii s-au plâns de îmbolnăviri și chiar decese în rândul caprelor, după ce au mâncat plante sau semințe de bumbac modificat genetic.

Între 2005 și 2009 Anthra4, o organizație condusă de femei de șțiință specializate în medicina veterinară, a investigat indeaproape morbiditatea și mortalitatea observată în rândul turmelor de capre și de oi care au păscut pe terenuri de unde a fost recoltat bumbacul modificat genetic.

Păstorii au declarat în unanimitate că animalele care anterior au fost perfect sănătoase după ce au păscut pe terenuri unde a fost cultivat bumbac natural în ultimii 10 ani, au început să manifeste modificări morbide după ce au păscut pe terenurile cultivate cu bumbac modificat genetic.

În ciuda faptului că au fost întocmite numeroase rapoarte către insituțiile abilitate de la nivel local și național pentru a alerta autoritățile în legătură cu pericolul și gravitatea acestei situații, există momentan o oarecare rezistență din partea comunității științifice de a răspunde, investiga și cerceta în detaliu cauza de bază a acestor probleme de sănătate de interes public

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Articole similare

Sănătatea ta

Probleme de sănătate

Metode alternative

Actual

Despre noi

Partenerii noștri