Menu
Cum se pot preveni bolile cu ajutorul ozonului?

Cum se pot preveni bolile cu a…

Celulele umane funcțio...

Boala Lyme și cum mă pot proteja de capușe

Boala Lyme și cum mă pot prote…

Boala Lyme nu este transm...

Cum este evitat sistemul imunitar de catre tumorile ovariene

Cum este evitat sistemul imuni…

In ultimele cercetari s-a...

Istoria ozonului medical

Istoria ozonului medical

Ozonul a fost descoper...

Celulele stem - controverse in terapie

Celulele stem - controverse in…

Celulele stem sunt celule...

Cum vorbesc cu copiii despre divort?

Cum vorbesc cu copiii despre d…

De parca divortul in sine...

Antioxidantii

Antioxidantii

Alimentele precum fructel...

Cum se cariaza dintii? Cariile dentare

Cum se cariaza dintii? Cariile…

Ai nevoie de mancare, dar...

Cum sa te bucuri de viata?

Cum sa te bucuri de viata?

Ceea ce-ti defineste v...

Vitamina E si inflamatiile cronice

Vitamina E si inflamatiile cro…

Avand in vedere ca jumata...

15 Beneficii ne1tiute ale uleiului de nuci presat la rece

15 Beneficii ne1tiute ale ulei…

Uleiul de nuci presat ...

Prev Next

Probleme de sanatate

Probleme de sanatate

Una dintre curele pentru cancer ascunsă de public încă din 1923! Alcalinizarea corpului!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Deși această descoperire datează încă din anul 1923, ea a fost tinută departe de ochii publicului de către industria farmaceutică și cea alimentară. Omul de știință german, Otto Heinrich Warburg, care a făcut acestă descoperire a primit pentru aceasta premiul Nobel

El explica că principala cauză în apariția cancerului este stilul de viață în care oamenii consumă în principal mâncare acidă și nu depun efort fizic, iar corpul începe să creeze un mediu acid în care celulele devin din ce în ce mai acide si toxice, reducându-se astfel nivelul de oxigen.

Ce este apendicele și când facem apendicită?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Apendicele se află la intersecția intestinului subțire și a intestinului gros. Este un tub subțire, cu o lungime de aproximativ patru centimetri. În mod normal, apendicele se află în abdomen, în dreapta jos.
Funcția apendicelui este până în ziua de azi necunoscută. O teorie ar fi că apendicele este un depozit al bacteriilor bune, ajutând la "repornirea" sistemulului digestiv după bolile diareice. Alti experți cred însă că apendicele este doar o rămășiță nefolositoare din trecutul nostru evolutiv. Îndepărtarea chirurgicală a apendicelui nu cauzeaza probleme de sanatate observabile.

Probleme de sănătate ale apendicelui:

Ce teste specifice există pentru depistarea bolii Lyme și unde le pot face?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

În cazul în care ai fost mușcat de o căpușă sau suspectezi că ai simptomele bolii Lyme este bine să te adresezi unui medic specialist care știe exact să te îndrume ce pași trebuiesc făcuți mai departe.

Medicii sunt instruiți să respecte un anumit protocol în ordinea efectuării testelor. Întrucât (în afara de testul ELISA care dă rezultate fals negative într-un procent copleșitor de mare) testele pe care trebuie să le faci nu sunt acoperite de asigurarea de sănătate și trebuiesc plătite privat, este bine sa alegi din start (pentru a evita pierderea timpului și banilor) testele care au un procent mai ridicat de acuritate.

Scleroza multiplă este boala Lyme – un secol de mușamalizări medicale

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

Ca și bolnav de Lyme sau Scleroză Multiplă este imposibil să nu fi dat peste un articol pe internet în care să fie susținută cu tărie teoria unei conspirații la nivel mondial. Cât este adevăr și cât este speculație poate să decidă cel mai bine fiecare dintre noi pentru el însuși, însă înainte de a decide, acest articol deschide porțile spre căutarea mai multor informații.

Având în vedere numărul exponențial în crestere al pacienților cu scleroză multiplă, poate merită să vă aplecați privirea asupra unor fapte din istorie care nu pot fi negate și nici izolate. Fiecare dintre noi ar trebui să ducă propria muncă de cercetare și informare, pentru a decide pentru sine într-o cât mai bună cunoștință de cauză.

Folosirea telefonului mobil mareste riscul unei tumori cerebrale? Adevarat sau fals?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (14 Votes)

In afara faptului ca telefoanele mobile sunt o amenintare pentru condusul masinii in siguranta au fost si sunt un subiect controversat in legatura cu incidenta tumorilor celebrale. Totusi de unde a aparut aceasta ingrijorare?


Telefoanele celulare folosesc unde radio pentru a transmite informatia intre persoanele angajate intr-o convorbire.  Frecventa acestor unde variaza intre 850-1900 megahertzi (MHz), valori care se afla undeva intre frecventele folosite de statiile radio FM si cele ale cuptoarelor cu microunde. Cu cat frecventele sunt mai inalte, cu atat energia continuta in unde este mai mare.

Se stie faptul ca nivelul mare de energie poate incalzi tesuturile vii suficient cat sa poata cauza probleme, dar energia generata de telefoanele mobile este atat de mica incat cercetatorii sunt convinsi de faptul ca nu este suficienta pentru a cauza vatamarea utilizatorilor umani.

Subcategorii

Sănătatea ta

Probleme de sănătate

Metode alternative

Actual

Despre noi

Partenerii noștri