Menu
Cum se pot preveni bolile cu ajutorul ozonului?

Cum se pot preveni bolile cu a…

Celulele umane funcțio...

Boala Lyme și cum mă pot proteja de capușe

Boala Lyme și cum mă pot prote…

Boala Lyme nu este transm...

Cum este evitat sistemul imunitar de catre tumorile ovariene

Cum este evitat sistemul imuni…

In ultimele cercetari s-a...

Istoria ozonului medical

Istoria ozonului medical

Ozonul a fost descoper...

Celulele stem - controverse in terapie

Celulele stem - controverse in…

Celulele stem sunt celule...

Cum vorbesc cu copiii despre divort?

Cum vorbesc cu copiii despre d…

De parca divortul in sine...

Antioxidantii

Antioxidantii

Alimentele precum fructel...

Cum sa te bucuri de viata?

Cum sa te bucuri de viata?

Ceea ce-ti defineste v...

Cum se cariaza dintii? Cariile dentare

Cum se cariaza dintii? Cariile…

Ai nevoie de mancare, dar...

Vitamina E si inflamatiile cronice

Vitamina E si inflamatiile cro…

Avand in vedere ca jumata...

15 Beneficii ne1tiute ale uleiului de nuci presat la rece

15 Beneficii ne1tiute ale ulei…

Uleiul de nuci presat ...

Prev Next

Termeni si conditii

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Folosirea informatiilor sau a serviciilor oferite de Sanatos Tun se poate face doar cu acceptarea termenilor si conditiilor din acest document!
Sanatostun.ro este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii.

Sanatostun.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Sanatostun.ro este un site dedicat sanatatii. Pentru a avea acces la informatiile si articolele noastre, este suficienta navigarea libera pe site, fara a fi obligatorie crearea unui cont. Sanatostun.ro ofera insa posibilitatea utilizatorilor inregistrati de a-si crea si gestiona propriul cont, de a comunica direct cu alti utilizatori inregistrati, prin intermediul platformelor de comunicare puse la dispozitie de catre Sanatostun.ro (comentarii la poze, forum etc) .

Puteti copia si printa continutul Sanatostun.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul Sanatostun.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Orice utilizare a continutului siteului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi transmise cu ajutorul formularului de contact.

Sanatostun.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului site-ului. De asemenea, Sanatostun.ro isi rezerva dreptul de a restrange, suspenda sau opri accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut oricand fara a-si asuma prin aceasta vreo obligatie.

Sanatostun.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Sanatostun.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentate in acest acord.

Sanatostun.ro nu poate fi facut responsabil pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa noastra.

Comentarii  

0 #1 manaf eugen 13-10-2010 08:04

unde se afla pancreasul

Citat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Articole similare

Sănătatea ta

Probleme de sănătate

Metode alternative

Actual

Despre noi

Partenerii noștri